Microdermabrasion - Hudslipning med resultat


Microdermabrasion är en enkel och effektiv form av hudslipning som blivit oerhört populär i USA på senare år. Microdermabrasion ökar näringstillförseln och syresättningen till cellerna genom att slipa bort döda hudceller, förhårdnader och ytliga hudskador. Kristaller slipar  huden och påskyndar cellförnyelsen och stimulerar läkning. En Microdermabrasion behandling motsvarar ca 5 AHA-behandlingar.

 

Behandling utförs för att behandla:

  • Pigmentförändringar 
  • Hudbristningar
  • Acne · Ärrbildningar
  • Solskadad
  • Åldrad hud etc

 


 

Så här går en behandling till

Ett munstycke förs över hudytan och skapar ett vakuum samtidigt som aluminiumkristaller blåses ut och varsamt slipar huden och tar på så sätt bort lagret av döda hudceller.

Behandlingen ger en omedelbart friskare och fräschare hud med en ökad lyster och jämnare hudstruktur. Metoden fungerar effektivt i alla åldrar och på de flesta hudtyper. Tekniken är snabb, säker och ger ett direkt synbart resultat.Behandlingen kan utföras både i ansiktet och på kroppen.

I behandlingen ingår hudanalys, ansiktsrengörin, microdermabrasion av hela ansiktet och hals, fuktgörande ansiktsmask från Filorga för att återställa balansen och lugna ner irritation i huden. samt creme.

För att uppnå maximal effekt rekommenderas 5 - 7 behandlingar med 2-3 veckorsmellanrum. Kuren kan också upprepas tills man är nöjd med resultat.

 

Biverkningar

Metoden är smärtfri och rodnad kan uppstå efter behandlingen, .men försvinner inom kort. Huden blir torrare än normalt , så använd alltid fuktkräm efter en behandling.

 

 

Microdermabrasion kan kombineras med en lätt Filorga kemisk peeling (LIGHT PEEL) eller 1% Retinol Peel för att förstärka resultatet, ger en snabb återuppbyggnad samt bidrar till en effektiv cellförnyelse och synlig förbättring av huden. Avslutas med FILORGA BIO CELLULOSE-HYALURONIC MASK.

 

 

Priser:

Microdermabrasion ....1200 kr

NU 850 kr

Microdermabrasion och Filorga kemisk peeling (LIGHT PEEL).......1900 kr

  NU 900 kr  Läs mer.....Filorga kemisk peeling

Microdermabrasion och 1% Retinol Peel......1900 kr

  NU 900 kr  Läs mer....Retinol Peel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Före och efter  med microdermabrasion:

 

 

 Kontakt