Restylane skinboosters

 

Ung hud är jämn och elastisk, vilket till största delen beror på HYALURONSYRA!
Hyaluronsyra är ett ämne som finns naturligt i kroppen och som binder vatten, återfuktar huden och ger huden volym.
Med åren minskar kroppens förmåga att bilda hyaluronsyra och huden blir allt torrare, mindre elastisk, och huden blir rynkig.
Åldrandet medför även att de elastiska fibrerna i vår hud blir slappare, samt kollagenproduktionen i vår hud avtar.

 

 

 

Restylane skinboosters är en unik behandling som återfuktar huden på djupet, förbättrar hudens kvalitet och ger en naturlig lyster. Hyaluronsyra är ett naturligt förekommande ämne som finns i alla levande organismer och som har en unik förmåga att binda vatten. Restylane skinboosters består av en speciellt utformad hyaluronsyra som stannar länge i kroppen till skillnad mot för kroppens egen hyaluronsyra.

 

 

 

Restylane skinboosters injiceras i mikro-doser under huden med en tunn nål där det drar åt sig vatten och ger långvarig djup återfuktning.

 

Det är en kur på tre behandlingar med 2-6 veckors mellanrum. Därefter en underhållsbehandling ca en gång var 6:e månad.Man kan bli lite röd och öm i de områden som behandlats och man kan också få något blåmärke som oftast försvinner efter några dagar.

 

 

För bästa effekt och resultatet, rekommenderas en kombinationsbehandling med Microdermabrasion  innan en Restylane skinboosters behandling. (Microdermabrasion ingår i behandlingen)

 

 

 

 

 

Behandlingsområden Restylane skinboosters

Ansikte

Hals & dekolletage

Läppar

Händer

Acneär

 

 

Restylane Skinboosters, 1 ml

2500 kr/ beh

Restylane Skinboosters, kur med totalt 3 ml 5500 kr

 

 

 

 Kontakt