Behandling av Pigmentfläckar med-

IPL (Intensivt Pulsat Ljus)

 

Pigmentfläckar och ojämn pigmentering i ansiktet och på händerna t ex efter mycket solning tas effektivt bort med IPL-behandling. Ofta räcker en eller två ljusbehandlingar för att pigmentfläckarna skall försvinna. Efter IPL-behandlingen ser man hur pigmentfläckarna blir mörkare och inom ett par dagar stiger pigmentet mot hudytan som små svarta korn som stöts av. Inom två veckor har pigmentfläckarna försvunnit eller bleknat.

 

 Konsultation... 300kr innan  behandlingen men avdrages vid bokning av behandling.

 

 

 

Priser:

Behandling  av pigmentfläckar, störande blodkärl  & hudrodnad
 
1 st Spider.....................................................1300:-
Näsa ...........................................................1300:
Haka ...........................................................1600:
Kinder..........................................................1200:-
Kinder & Haka................................................1900:-
Pigment händer ..............................................1700:-
Ansikte....................................................... 2900:-
Decolletage ................................................ 1900:--
Panna...........................................................1300:-

     

 

 

                                                                                                                                        

 


Hur går behandlingen till?
Du kommer att ligga bekvämt på en brits Du får bära skyddsglasögon under behandlingen för att säkerställa att ljuset inte skadar Dina ögon Ett tunt lager gel stryks på aktuellt hudområde för att skapa bättre kontakt mellan kristallen och huden. Energin i ljuset omvandlas till värme i pigmentfläckarna i huden vilket leder till en avstötning av pigmentet.

 

Hur många behandlingar behövs?
Vanligen behövs 1-2 behandlingar med ungefär 2-3 veckors intervall, men i enstaka fall krävs flera behandlingstillfällen.

 

Efter behandlingen?
Efter behandlingen kan det uppstå en lätt rodnad som avtar efter någon till några timmar. Ibland uppstår även svullnader, lokalt nedom ögonen, som också försvinner efter något dygn. Pigmentfläckarna blir mörkare strax efter behandlingen men bleknar och flagnar bort inom 7-10 dagar. Hudens eventuella små "markeringar" kan direkt efter behandling täckas med foundation eller motsvarande Man ska inte utsätta det behandlade hudområdet för starkt solljus i två veckor. Det är bra att lugna ner huden med Aloe Vera gelé, om huden känns irriterad. Detta bör man göra direkt efter behandlingen så att eventuell värmeutveckling inte skall spridas.

 

 

 

 

Vår IPL kommer från det svenska företaget BeautyLight™ / NB NORDIC AB. Utrustningarna är alla CE-godkända och uppfyller alla krav som ställs inom EU. Vår IPL maskin ger bra behandlingsresultat och är pålitlig och effektiv.

Behandlingen med BeautyLight™ IPL lasermaskin är smärtfri och tillhör de nya generationer lasermaskiner som har inbyggd kylning i prisman. Den är på så sätt också riskfri från brännskador.

 

Medlem i Svenska LaserMedicinska Sällskapet, SLMS.

 

 

 

 Kontakt