Dr. Schrammek Green Peel   

                        


 

 En säker Medicinskt framtagen peeling med syndliga resultat på en minimum tid

Med de 3 Green Peel® behandlingarna bestäms styrkan utifrån hudens behov och en gemensam lösning erbjuds individuellt anpassad till alla åldrar och hudförhållanden.

 

1. GREEN PEEL® FRESH UP
Den milda metoden för bättre glöd och anti age. Populärt kallad «party peel» eftersom huden får så stor glöd att du kan gå direkt till festen. Samtidigt startar behandlingen processer som bromsar åldrandet, förbättrar upptaget av aktiva ingredienser och förbättrar oren hud. Unik behandling för känslig och tunn åldrande hud eftersom den stärker hudbarriären.
 

 

 

2. GREEN PEEL® ENERGY
En djupare variant som passar perfekt för dem som behöver en djupare anti age-behandling. Effektiv på rynkor, pigmentfläckar, stora porer och akne. Du kan komma att bli lite röd efteråt, men vanligtvis inte värre än att du kan gå på fest nästa dag. Perfekt för den upptagna mannen/kvinnan som vill ha en mycket effektiv behandling utan att begränsa vardagen.
 

 

 

3. GREEN PEEL® CLASSIC

Komplett förnyelse av huden på 5 dagar. Tillämpad i nästan 60 år i över 60 länder. 

Det finns många kunder med synliga hudproblem som vill ha förnyad hud utan kemikalier och kosmetisk kirurgi. Framgången med den ursprungliga Green Peel® Classic-metoden av Dr. med. Christine Schrammek har visat otroliga resultat med stor trygghet under många decennier. 

Lämplig för de med djupa linjer, grov och dåligt cirkulerad hud, akne, ärr, stora porer och solskadad hud. På kroppen: akne, ärr, hudbristningar och celluliter. 

Läs mer.....Dr. Schrammek Green Peel Classic

 

 

 

Vad är green peel 

GREEN PEEL®
THE POWER OF NATURE

Green Peel® är en medicinskt utvecklad peeling, bestående av 100% naturliga och aktiva ingredienser, utan kemiska ingredienser som irriterar huden. Ett riktigt träningspass som optimerar hudens funktioner från insidan och ut för ökad styrka, sundhet och elasticitet.

 

TRYGG VÄG FÖR OPTIMAL HUDHÄLSA

Med en global erfarenhet på 60 år ger Green Peel® en trygg och unik erfarenhet inom hudåldring och hudhälsa. Den långa dokumentationen av effekt, trygghet och förstärkning av hudhälsan är en stor stolthet behandlingen har att leva upp till. Inte utan anledning har Green Peel® funnits i 60 år i över 60 länder och är mer populärt idag än någonsin.

 

 

HUDFÖRBÄTTRING

Green Peel® har en kraftfull och uppstramande effekt på vävnaden, bekämpar tidigt åldrande och förlust av elasticitet. Synlig förbättring av oren hud och förstorade porer, akne, ärr, ojämn hudton, pigmenteringar, solskadad hud, grå och grov hud. 

 

100% NATURLIG

Green Peel® innehåller ENDAST rena växter och örter, bland annat Aloe Vera, Blåstång och Spirulina. Många blir överraskade över att en så effektiv och djupverkande peeling kan vara helt naturlig. Genom den unika sammansättningen av örter behandlas huden med högkoncentrerade näringsämnen och ger en lugnande/läkande/regenererande effekt samtidigt som örterna är mycket renande och stimulerande.

 

MINIMAL STRESS OCH BELASTNING

Till skillnad från kemisk peeling har örterna samma pH-värde som huden. Åldrande av huden förhindras utan att anstränga den viktiga hudbarriären. Trots den djupverkande peelingen gör Green Peel® heller inga hål i huden. Även den djupa Green Peel® Classic är skonsam trots sin kraftfulla djupa effekt. Green Peel® är en trygg behandling som stimulerar optimalt med minimal stress.

 

GLÖD OCH LYSTER

Glöden och den karakteristiska gnistan i huden vid beröring håller i sig i flera dagar efter samtliga behandlingar med Green Peel®. En säregen och helt unik effekt som ger bevis på att huden stimuleras optimalt. Från insidan jobbar örterna kraftigt antibakteriellt, antiinflammatoriskt och närande, vilket är helt avgörande för de goda resultaten.

 

 

ETT REJÄLT TRÄNINGSPASS
Green Peel® ger huden ett suveränt träningspass. Den stimulerar alla hudfunktioner, från insidan till utsidan. På grund av den ökade cirkulationen i kombination med näringsämnen från örterna påskyndas hudförnyelsen på kort tid. 

På samma sätt som vi tränar kroppen uppnår huden ökad styrka, sundhet och elasticitet med regelbundna träningspass.

Genom den ökade cirkulationen och O2-tillgången ökar ämnesomsättningen i cellerna. Cellförnyelsen i överhuden ökar och produktionen av bindväv i hudens struktur stärks. Hudens fuktinnehåll balanseras, huden regenereras och återupplivas samt framstår starkare och friskare med ökad elasticitet.

 

 

 

ÖRTERNAS KRAFT

Örterna innehåller en unik sammansättning som har olika effekter på och i huden. Från insidan verkar örterna kraftigt antibakteriella, antiinflammatoriska, näringsrika, stärkande, renande och beskyddande i flera dagar efter behandlingen. Unikt hjälper örterna huden att få vad den behöver efter «träningspasset» och resulterar i minimal stress på huden.

Örternas peelande effekt på hudytan ökar cirkulationen och penetrationsförmågan. 

Detta är helt avgörande för att örtmaskens mycket aktiva substanser ska kunna frigöras och stimulera de djupare hudlagren.

 

 

VEM PASSAR 

GREEN PEEL® FÖR

Green Peel® är en behandling som är individuellt anpassad efter hudens behov. Den passar alla åldersgrupper, från de mycket unga med hudproblem som till exempel akne till de äldsta, som vår modell Sigrid på 94 år.

Green Peel® bekämpar tidigt åldrande och förlust av elasticitet och är lämplig från tidigt förebyggande åldrande till behandling av djupa rynkor / linjer. Synlig förbättring av oren hud, akne, ärr, ojämn hudton, pigmentering, solskadad, grå och grov hud med stora porer. Perfekt för behandling av känslig hud med mycket unika långvariga resultat med förstärkt hudbarriär.

 

 

Pris

GREEN PEEL® FRESH UP 50 min 1400:-   BOKA

GREEN PEEL® ENERGY 50 min 1600:-     BOKA