Dr. Schrammek Green Peel  Classic

                                 NY hudförbättring på 5 dagar!

     GREEN PEEL  Classic är den mest kraftfulla utav de olika Green Peel behandlingarna.

               2 x 60 minuter 2 behandlingar varav den första är en Green Peel Classic behandling och den andra är                                                       en fuktgivande och näringsgivande efterbehandling

    

Green peel classic är ju den mest kraftfulla peelingen av dom andra green peeling behandlingar.

Behandlingen går på djupet och förbättrar hudkonditionen genom ökad cirkulation som aktiverar cellernas ämnes-omsättning. Särskilt lämplig vid förlust av elasticitet, rynkor, eksem, rosacea, solskador, ärr, hudbristningar och allvarlig akneproblematik. Huden avgiftas, gammal hud flagnar av, ny frisk hud växer fram som är slätare, har bättre spänst, mindre pigmenteringar mm. 

 

Efter Green Peel Classic behandlingen:

Huden känns varm, röd, öm,  en stickande känsla och gnistrande i några dagar. Detta är helt normalt och är en bekräftelse på att örterna arbetar i huden. Det är viktigt att man använder  must have- produkter från Dr.Schrammek som är lugnande, antiinflammatorisk, fuktighetsgivande och skyddande.  

Efter 3-4 dagar kan huden börja flagna vilket är helt naturligt, och graden av flagning beror på hudtillstånd, ålder och kvalitet på huden. Det är viktigt att man inte drar i huden som flagnar, undvik att pilla, klämma och dra i hudflagor, då det kan resultera i postinflammatorisk pigmentering. Inte hård träning så länge du känner av örterna i huden. Promenad och lätt aktivitet rekommenderas. Undvik direkt sol/solarium, varma källor. När du är ute använder SPF 50.

Under dessa fem dagar måste huden behandlas hemma med speciella produkter från Dr. Schrammek som du köper på kliniken. På dag fem återkommer du på kliniken för en avslutande behandling som ingår i priset.

Green Peel rekommenderas inte för gravida eller ammande kvinnor.

 

2 x 60 minuter 2 behandlingar varav den första är en Green Peel Classic behandling och den andra är en fuktgivande och näringsgivande efterbehandling

 

Del 1 - örtbehandling
Örtpeelingsbehandling där örterna masseras in i huden för att sedan få ligga kvar och verka genom en specialinpackning som hålls fuktig med örtpeelingslotion.Behandlingen består av rengöring, hudanalys, örtpeelingsprocedur, avslutande vårdande produkter.

Efter 5-6 dagar ska du boka in en den avslutande efterbehandlingen som ingår i priset (GreenPeel Classic del 2). 

 

Del 2 efterbehandling
Efter fem dagar kommer du tillbaka gör denna efterbehandling. Huden har så gott som fjällat färdigt och det är dags att ta bort det sista och återställa fuktbalansen i huden.
Rengöring, återfuktande mask med näring, eftervårdande produkter.
 
 
 
 

Pris / 2800 kr

Green Peel  Classic NY hudförbättring på 5 dagar! 60 min  2 800 kr · Mer info  BOKA

 

 
 
 
 
                                                  
 
 
                                                      
 
 
 
 
                                                       
 
 

                                                                                

                                           

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentar
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)